ΠΡΟΦΙΛ

Η NAIRealAct είναι Εταιρία Συμβούλων Ακίνητης περιουσίας, που ιδρύθηκε το 2013 και προσφέρει Εκτιμητικές Υπηρεσίες, Συμβουλευτική Επενδύσεων, Εκπροσώπηση Μισθωτών, Συμβουλευτική Στρατηγική στην Ακίνητη Περιουσία και Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργων. Η εταιρία μας στελεχώνεται από Ορκωτούς Πραγματογνώμονες και υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες. Στόχος της NAIRealAct, είναι η βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, παράλληλα με την αποτελεσματική διαχείριση κινδύνου. Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και κάθε ακίνητο μοναδικό. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μεσιτικά γραφεία, διαθέτουμε ολοκληρωμένη προσέγγιση και διαχείριση οποιουδήποτε έργου, ανάγκης ή φιλοδοξίας. Στην σύγχρονη, απαιτητική αγορά ακινήτων, παρέχουμε επιτυχώς καινοτόμες λύσεις στους ιδιοκτήτες, υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές και αξιοσημείωτη εξοικονόμηση στους μισθωτές. Συνεργαζόμενοι με ένα παγκόσμιο δίκτυο, στη NAIRealAct προσφέρουμε αυτό που οι διεθνείς πελάτες μας απαιτούν στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στοχεύοντας πάντοτε στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών τους. Η NAIRealAct διαθέτει ένα εκτενές ιστορικό επιτυχημένων υποθέσεων στην ακίνητη περιουσία, σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών ιδιοκτητών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, φορέων καθώς και θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών.  

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

  • Πελατοκεντρική Προσέγγιση
  • Εξυπηρέτηση από Υψηλόβαθμα Στελέχη
  • Καινοτομία μέσω Ολοκληρωμένης Προσέγγισης
  • Αποτελεσματικότητα Χρόνου

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες στις οποίες βασίζεται το RICS διεθνώς:

  • Ακεραιότητα
  • Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών
  • Προώθηση Εμπιστοσύνης στο Χώρο της Ακίνητης Περιουσίας
  • Σεβασμός
  • Υπευθυνότητα

Εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών μας και τους παρέχουμε μια βαθιά γνώση της αγοράς ακινήτων. Εφαρμόζουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για τα ακίνητα για την αποτελεσματική κάλυψη του ζητούμενου αποτελέσματος, παρέχοντας εξοικονόμηση στους πελάτες μας.

Η τοπική μας ομάδα έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών στον τομέα των ακινήτων, όπου μεγάλες αποδόσεις ή σημαντικές ετήσιες εξοικονομήσεις και αποτελεσματική βελτιστοποίηση των χαρτοφυλακίων ακινήτων έχουν επιτευχθεί για τους πελάτες μας.

Η επιτυχία μας επίσης έγκειται στα εξαιρετικά δίκτυα μας, καθώς και στη μακροχρόνια επικοινωνία μας με εταιρείες ιδιοκτητών και ιδιώτες, οι οποίοι εξυπηρετούνται από τις πλήρως καταρτισμένες τεχνικές μας σε θέματα ακίνητης περιουσίας, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε αποτελέσματα στους πελάτες μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη τιμή και τις οικονομικά αποδοτικότερες λύσεις.

anna

 Άννα Νάζου MRICS | Διευθύνων Σύμβουλος | anna.nazou@nairealact.gr

Η Άννα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος της NAIRealAct. Πριν από τη NAIRealAct, η Άννα εργαζόταν για τη Δανός (2003-2013), πρώην CBRE και στη συνέχεια αντιπρόσωπο Ελλάδος της BNP Paribas Real Estate. Ειδικεύεται σε Επενδύσεις Ακινήτων, Feasibility Μελέτες και Εκτιμήσεις Ανάπτυξης, καθώς και σε Παγκόσμιες Εταιρικές Υπηρεσίες και Διεθνείς Συναλλαγές. Η Άννα έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς συμφωνίες, με σημαντικούς τοπικούς και διεθνείς παράγοντες. Με την υποστήριξη της ομάδας της ΝΑΙRealAct και των διασυνοριακών εταίρων της, έχει εκπροσωπήσει έναν μεγάλο αριθμό πολυεθνικών πελατών και έχει παράσχει εκτιμήσεις και μελέτες σκοπιμότητας σε πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και ιδιωτικές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων ακινήτων που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς επίσης σε Κύπρο, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σερβία και Κροατία. Η Άννα είναι μέλος του RICS από το 2007, πιστοποιημένη ορκωτή εκτιμήτρια και εξεταστικό μέλος του RICS Hellas. Έχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του RICS δύο φορές στο παρόν είναι μέλος του VPG του RICS που έχει συσταθεί για να εισηγηθεί σε εκτιμητικά θέματα στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος MBA στο Real Estate & Construction από το College of Estate Management του Πανεπιστημίου του Reading, καθώς και MSc στο European Property Development and Planning, το οποίο ολοκλήρωσε στο University College London και Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Kent.

panos

Παναγιώτης Μπουκουβάλας | Διευθύνων Εταίρος | panagiotis.boukouvalas@nairealact.com

Ο Πάνος είναι εταίρος της ΝΑΙRealAct, σύμβουλος ακίνητης περιουσίας με ακαδημαϊκό υπόβαθρο στα Μαθηματικά, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το μεταπτυχιακό δίπλωμά του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στον τομέα Logistics, μέσω της ολοκλήρωσης διεθνών σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το έργο του στην ΝΑΙRealAct αφορά στην εκτίμηση λογαριασμών πελατών όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η CEPAL, η doBank, η Δικηγορική Εταιρία Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες κ.α. αλλά και η αντιπροσώπευση και η παροχή συμβουλών ακίνητης περιουσίας. Οι προηγούμενες θέσεις του στον τομέα της Supply Chain Διαχείρισης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως η Siemens και η DOW, τον τροφοδότησαν με τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία στην ακίνητη περιουσία.
georgef

Γιώργος Αργυρόπουλος | Συνεργάτης | george.argyropoulos@nairealact.com

Ο Γιώργος είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της ΝΑΙRealAct και συνεργάτης. Είναι Ανώτερος Εκτιμητής με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε εκτιμήσεις και μελέτες ανάπτυξης. Μέσα από την προηγούμενη θέση του ως επικεφαλής Εκτιμήσεων για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής συμβουλών σε ακίνητα στην Ελλάδα, τη Danos SA, εργάστηκε εκτενώς στην έρευνα αγοράς και τις εκτιμήσεις ενός ευρέος φάσματος τύπων ιδιοκτησίας για ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, ΑΕΕΕ, ανάπτυξης καθώς και πολυεθνικών εταιρειών. Οι πελάτες του Γιώργου για τους οποίους έχει εργαστεί μεταξύ άλλων: Grand Thornton, ο Όμιλος ΙΑΣΩ, OTE ESTATE (αποτίμηση ακινήτων 3.000 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Αποτίμησης), Groupama Phoenix (αποτίμηση χαρτοφυλακίου), Pimco (αποτίμηση χαρτοφυλακίου), Louis Hotels. Ο Γιώργος έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire.
ioannis

Ιωάννης Λίζας | Ορκωτός Εκτιμητής | ioannis.lizas@nairealact.com

Ο Γιάννης είναι ιδρυτικό μέλος της NAIRealAct. Εργάζεται κυρίως εκτιμήσεις χαρτοφυλακίων για εταιρικούς πελάτες όπως η ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Secure Property Development & Investment, Bluehouse Capital, Porcelana, Κατώγι Στροφιλιά, Γιώτης, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, New York University και ΤΑΙΕΔ. Έχει επίσης ολοκληρώσει Μελέτες Ανάλυσης της Αγοράς για εγχώριους και διεθνείς επενδυτές ενώ έχει εκπονήσει μελέτες βιωσιμότητας ως μέλος της ομάδας Ανάλυσης Αγοράς της NAIRealAct. Πριν από τη NAIRealAct, ο Γιάννης απέκτησε πολύτιμη εμπειρία μέσω της θέσης του στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο κατέχει και διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων στην Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στον Οργανισμό Σχεδιασμού και Προστασίας Αθηνών. Είναι Ορκωτός Εκτιμητής (MRICS) και κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην ακίνητη περιουσία (MSc Real Estate) του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης. Κατέχει τίτλο σπουδών του Τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και έχει λάβει μέρος σε εθνικά και Πανευρωπαϊκά συνέδρια.

Κωνσταντίνος Σκαμάγκας | Εκτιμητής-Πολιτικός Μηχανικός (Αθήνα) | konstantinos.skamagkas@nairealact.com

Ο Κωνσταντίνος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός & Εκτιμητής Ακινήτων στο γραφείο της NAIRealAct στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών» από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ) και πιστοποιημένος Project Manager Associate από τον διεθνή φορέα IPMA (International Project Management Association). Έχει συμμετάσχει στο project management έργων διαχείρισης και αξιοποίησης χαρτοφυλακίων ακίνητης περιουσίας και τεχνικών έργων, και έχει διενεργήσει αυτοψίες και εκτιμήσεις ακινήτων σε όλη την επικράτεια για Τραπεζικούς Οργανισμούς, Α.Ε.Ε.Α.Π, Real Estate Funds και ιδιώτες.

Γιώργος Γκάτσος | Εκτιμητής – Πολιτικός Μηχανικός (Αθήνα) | george.gkatsos@nairealact.com

Ο Γιώργος είναι εκτιμητής και σύμβουλος ακινήτων στο γραφείο της NAIRealAct στην Αθήνα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με κατεύθυνση το Συγκοινωνιακό Τομέα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ) και πιστοποιημένος στη χρηματοοικονομική ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει συμμετάσχει στο project management και project finance έργων διαχείρισης και αξιοποίησης χαρτοφυλακίων ακίνητης περιουσίας και έχει διενεργήσει αυτοψίες και εκτιμήσεις ακινήτων στην Αθήνα για τη doBank και την Piraeus Bank.

Μαρία Δενδροπούλου | Real Estate Agency | maria.dendropoulou@nairealact.com

Η Μαρία διαχειρίζεται το μεσιτικό γραφείο της NAIRealAct. Συνεργάζεται κυρίως με προγραμματιστές, εκτιμητές, εταιρείες μεσεγγύησης και RICs. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διαχείριση Βιώσιμης Κληρονομιάς από το UCL (αναγνωρισμένο από τα RICS, IHBC). Η Μαρία έχει διεθνή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων. Πριν από τη NAIRealAct, διαχειριζόταν τη στρατηγική πωλήσεων και μάρκετινγκ των Signature Developers για τα πολυτελή οικιστικά τους έργα στο Ντουμπάι. Έχει επίσης αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία μέσω της διοίκησης του γραφείου πωλήσεων του Costa Navarino Residences, ενός έργου πολυτελών βιλών.

 

Αλέξανδρος Ρηγόπουλος | Sales & Lettings | alexandros.rigopoulos@nairealact.com

Ο Αλέξανδρος εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων και ενοικιάσεων της NAIRealAct. Πριν τη  Ο Αλέξανδρος εργάστηκε στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα, ήταν βοηθός αγορών στην Teo Shipping Corporation Ltd (Θεοχαράκης) και αργότερα ναυλομεσίτης στη Navar Inc. Επιπλέον, ο Αλέξανδρος σχετίζεται με τη βιομηχανία ακινήτων, τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο. Ο Αλέξανδρος είναι κάτοχος πτυχίου από το Τμήμα Διοίκησης Επιστημών και Τεχνολογίας (DMST) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και 2ετούς μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ναυτιλίας από το Alba Graduate Business School. Ο Αλέξανδρος μιλάει άπταιστα ελληνικά (μητρική γλώσσα), αγγλικά και γερμανικά (επίπεδο επάρκειας). Ο Αλέξανδρος είναι – από νεαρή ηλικία – ένας κορυφαίος παίκτης σκακιού. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει με σημαντική απόδοση ως παίκτης εθνικής ομάδας με την Ελλάδα σε 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών (2008.2012.2016.2020.2018), 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νέων (2007.2010) και 1 Παγκόσμια Ολυμπιάδα Σκακιού Νέων (2008 ).

georgeΓιώργος Φάντης | Μισθώσεις & Αγοραπωλησίες | george.fantis@nairealact.com

Ο Γιώργος είναι σύμβουλος ακινήτων της NAIRealAct και εργάζεται στο τμήμα μισθώσεων και αγοραπωλησιών. Έχει εργασθεί κατά το παρελθόν στο γραφείο GA Services και έχει στο ενεργητικό του σημαντικό αριθμό πράξεων σε εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες. Ειδικεύεται στα επαγγελματικά και τα οικιστικά ακίνητα ενώ έχει συμμετάσχει και σε μελέτες επέκτασης δικτύων καταστημάτων λιανικών πωλήσεων και έρευνες αγοράς. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. και είναι πιστοποιημένος από τον διεθνή οργανισμό ΚΝΧ στους αυτοματισμούς κτιρίων ενώ κατά το παρελθόν είχε εργασθεί στην τεχνική υπηρεσία του TEI Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, υπηρέτησε στο κέντρο επικοινωνιών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Παναγιώτα Τσιλιγιάννη | Corporate Communication & Administration | panagiota.tsiligianni@nairealact.com

H Παναγιώτα εντάχθηκε στο δυναμικό της NAIRealAct το Μάϊο του 2018 και δραστηριοποιείται στους τομείς της εταιρικής επικοινωνίας και της διαχείρισης γραφείου. Πριν τη ΝΑΙRealAct, υπήρξε γραμματέας της Μονάδας Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας & Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», καθώς και πανεπιστημιακή συνεργάτης της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τα έτη 2013-2017. Έχει πραγματοποιήσει πανεπιστημιακές σπουδές με αντικείμενο Διεθνείς Σχέσεις & Διεθνείς Οργανισμοί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MScEcon) με αντικείμενο την Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση & Δημόσια Πολιτική από το Πανεπιστήμιο του Cardiff της Ουαλίας.

Βασιλεία Πολύζου | Operation & Services | vasileia.polyzou@nairealact.com

Η Βασιλεία είναι νέο μέλος της NAIRealAct και έχει τη λειτουργική ευθύνη για την παραγωγή των υπηρεσιών της εταιρείας και την παροχή απευθείας στους πελάτες της. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πριν την NAIRealAct υπήρξε Τραπεζική Πράκτορας στην Eurobank EFG, ενώ κατά καιρούς έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών.

Θανάσης Μοιράγιας | Εκτιμητής-Πολιτικός Μηχανικός (Αργολίδα) | amoiragias@gmail.com

Ο Αθανάσιος είναι Πολιτικός Μηχανικός και επικεφαλής των εκτιμήσεων της NAIRealAct στην Πελοπόννησο. Είναι ένας έμπειρος εκτιμητής, που καλύπτει επίσης την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Ο Aθανάσιος είναι κάτοχος πτυχίου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με κατεύθυνση Δομοστατικός Μηχανικός και έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων ως επικεφαλής μηχανικός τα τελευταία 15 χρόνια. Ως εκτιμητής ο Αθανάσιος εργάστηκε ως εξωτερικός καταχωρημένος εκτιμητής για αρκετές ελληνικές εμπορικές τράπεζες από το 2010.

Ιάκωβος Σαββίδης | Εκτιμητής-REV (Θεσσαλονίκη) | iakovos.savvides@nairealact.com

Ο Ιάκωβος είναι ο επικεφαλής των εκτιμήσεων της NAIRealAct στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Ιάκωβος είναι διαπιστευμένος εκτιμητής REV (TeGoVA), με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στην αποτίμηση ακινήτων. Πριν από τη NAIRealAct ο Ιάκωβος ήταν επικεφαλής εκτιμητής στη GLP Values για 3 χρόνια και στα γραφεία Κεραμεύς στη Θεσσαλονίκη για 7 χρόνια. Έχει εργαστεί επίσης για τη Danos SA για 4 χρόνια. Κατέχει BEng από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, Σχολή Μηχανικής, Τμήμα Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και MSc στον Αστικό και Περιφερειακό Σχεδιασμό από το ίδιο τμήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NAIRealAct

Τηλέφωνα